Advertisement

Şarkıcı Güllü Yeni Hali - Şarkıcı Zara'dan estetik açıklaması / Şarkıcı güllü, 'demet ve alişan ile sabah sabah' programına katıldı.

Şarkıcı Güllü Yeni Hali - Şarkıcı Zara'dan estetik açıklaması / Şarkıcı güllü, 'demet ve alişan ile sabah sabah' programına katıldı.. Gülben ergen'in programına konuk olan güllü, yeni imajıyla görenleri şaşırttı. Arabeskin güçlü sesi usta sanatçı güllü nasıl zayıfladı? Ünlü şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına konuk oldu. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. Sonra nisan ayında yeni bir albüm çıkaracağını söyleyip, herkes hazır olsun, bambaşka bir güllü geliyor diyerek iddialı konuştu.

Güllü'nün kiloları ile uzun yıllar başı dertteydi. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen şarkıcı güllü, gülben ergen'in programına konuk oldu. İşte şarkıcı güllü'nün şaşkına çeviren son hali. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek. Arabesk şarkıları ile gönüllerimizin tozunu attıran şarkıcı güllü'yü hepimiz kilolu hatırlıyoruz değil mi?

Güllü Yeni Hali
Güllü Yeni Hali from i.pinimg.com
İşte güllü'nün son hali ve sizin için derlediğimiz ünlü isimlerin eski ve yeni halleri. Şarkıcı güllü, 9 ayda 70 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Büyük bir değişim yaşayan güllü'nün son halini görenler ikinci bir şok daha yaşıyor. Yeni görünümüyle çok daha genç gösteren güllü'yü görenler gözlerine inanamadı. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. Gülben ergen'in programına konuk olan güllü, yeni imajıyla görenleri şaşırttı. Yeni görüntüsüyle çok mutlu olduğunu belirten. İmajını da değiştiren güllü'yü görüp tanımak neredeyse imkansız.

Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu.

Şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına katıldı. Geçen yıl mide küçültme ameliyatı geçiren şarkıcı güllü'nün son halini görenler tanımakta zorlanıyor. Şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına konuk oldu. Sonra nisan ayında yeni bir albüm çıkaracağını söyleyip, herkes hazır olsun, bambaşka bir güllü geliyor diyerek iddialı konuştu. Kilo vermiş adeta kendini baştan yaratmıştı. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen şarkıcı güllü, gülben ergen'in programına konuk oldu. Güllü'nün kiloları ile uzun yıllar başı dertteydi. Arabesk şarkıları ile gönüllerimizin tozunu attıran şarkıcı güllü'yü hepimiz kilolu hatırlıyoruz değil mi? 9 ayda 70 kilo veren şarkıcının yeni halini görenler tanımakta zorlandı. Mide küçültme ameliyatı olan şarkıcı önceki akşam club etiler'de sahne aldı. Şarkıcı güllü bir süre evvel ekranlara yeni hali ile çıkmıştı. Fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı olan ve 9 ayda 70 kilo veren şarkıcı güllü'nün yüzü resmen çöktü.

Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. Mide küçültme ameliyatı olan şarkıcı önceki akşam club etiler'de sahne aldı. Yer eden şarkıcı güllü , son haliyle görenleri şaşırtıyor. Ünlü şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına konuk oldu. Fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı olan ve 9 ayda 70 kilo veren şarkıcı güllü'nün yüzü resmen çöktü.

Güllü 6 ayda 43 kilo nasıl verdi?
Güllü 6 ayda 43 kilo nasıl verdi? from www.gazetemistanbul.com
İmajını da değiştiren güllü'yü görüp tanımak neredeyse imkansız. Seda sayan' ne oldu yeni paylaştığı fotoğraflarıyla şok şok. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali sosyal medyada gündem oldu. Kullanılan bakliyatlardan yararlandım diyen şarkıcı, hayranlarının yeni halini muazzez ersoy'a benzettiğini sözlerine ekledi. Dokuz ayda 70 kilo vererek ipin ucunu kaçıran şarkıcı güllü, yüzü çökünce 44 yaşında olmasına rağmen 60 yaşındakiler gibi görünüyor. Kinoa yeni resmi satış sitesi: Arabeskin güçlü sesi usta sanatçı güllü nasıl zayıfladı? Şarkıcı güllü, 'demet ve alişan ile sabah sabah' programına katıldı.

Şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına konuk oldu.

Ünlü şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına konuk oldu. Arabeskin güçlü sesi usta sanatçı güllü nasıl zayıfladı? Kilo vermiş adeta kendini baştan yaratmıştı. Dokuz ayda 70 kilo vererek ipin ucunu kaçıran şarkıcı güllü, yüzü çökünce 44 yaşında olmasına rağmen 60 yaşındakiler gibi görünüyor. 90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, yaşadığı değişimle gündeme geldi. Yeni mesajlar yeni medya yeni medya yorumları son aktiviteler. Güllü, roman havalarıyla hem coştu hem de coşturdu. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen şarkıcı güllü, gülben ergen'in programına konuk oldu. Gülben ergen'in programına konuk olan güllü, yeni imajıyla görenleri şaşırttı. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. Gülben ergen'in programına konuk olan güllü, yeni imajıyla görenleri şaşırttı. İşte 70 kilo vererek bambaşka biri haline dönüşen şarkıcı güllü'nün son hali. Şarkıcı güllü bir süre evvel ekranlara yeni hali ile çıkmıştı.

Kinoa yeni resmi satış sitesi: 9 ayda 70 kilo veren şarkıcının yeni halini görenler tanımakta zorlandı. Balık etli, dolgun sesli şarkıcı olarak tanıdğımı güllü, yıllar sonra radikal bir karar aldı ve kilolarından kurtuldu. İşte güllü'nün şaşırtan yeni görüntüsü. Şarkıcının son hali sosyal medyada kısa sürede en çok konulan konular arasına girdi.

Şarkıcı Güllü tanınmaz halde... Uzun bir aradan sonra ...
Şarkıcı Güllü tanınmaz halde... Uzun bir aradan sonra ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Şarkıcı güllü, 'demet ve alişan ile sabah sabah' programına katıldı. İşte şarkıcı güllü'nün şaşkına çeviren son hali. Seda sayan' ne oldu yeni paylaştığı fotoğraflarıyla şok şok. İmajını da değiştiren güllü'yü görenler tanıyamıyou bile. Büyük bir değişim yaşayan güllü'nün son halini görenler ikinci bir şok daha yaşıyor. Yer eden şarkıcı güllü , son haliyle görenleri şaşırtıyor. 90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, yaşadığı değişimle gündeme geldi. Arabesk şarkıları ile gönüllerimizin tozunu attıran şarkıcı güllü'yü hepimiz kilolu hatırlıyoruz değil mi?

İşte güllü'nün son hali ve sizin için derlediğimiz ünlü isimlerin eski ve yeni halleri.

Seda sayan' ne oldu yeni paylaştığı fotoğraflarıyla şok şok. Setleri bırakınca yeni işine sardı! Geçirdiği mide küçültme ameliyatından sonra 70 kilo veren şarkıcı güllü, hayranlarının kendisine biraz kilo al, yüzün ortaya çıksın dediğini söyledi. İşte şarkıcı güllü'nün yeni hali. Gülben ergen'in programına konuk olan güllü, yeni imajıyla görenleri şaşırttı. Arabesk şarkıları ile gönüllerimizin tozunu attıran şarkıcı güllü'yü hepimiz kilolu hatırlıyoruz değil mi? Email adresine yeni bir şifre gönderilecek. Şimdilerde 46 yaşında olan şarkıcı güllü geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo vermişti. Sarışın ve kilolu haliyle tanıdığımız şarkıcı güllü büyük bir değişim yaşıyor. Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. İşte şarkıcı güllü'nün şaşkına çeviren son hali. Şarkıcının son hali sosyal medyada kısa sürede en çok konulan konular arasına girdi.

Gülben ergen'in programına konuk olan güllü, yeni imajıyla görenleri şaşırttı şarkıcı güllü. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu.

Posting Komentar

0 Komentar